Just Shine!

Bio, crueltyfree i CO2 neutralno Let's get your skin glowing!

Magazin za sjajnu kožu

100% bio, apsolutno bez nepotrebne kemije, superhrana za kožu: dobra za vas kao i naš planet.

Uljno brijanje za zdravu kožu

Da li vas koža svrbi i peče li nakon brijanja? Dobivate li opekotine na nogama umjesto ujednačene i glatke kože? Uz ovaj savjet ne samo da je brže i održivije, nego su i neugodne pustule konačno stvar prošlosti!

Čišćenje uljem za sve tipove kože

Jeste li ikada čuli za takozvanu metodu čišćenja uljem? Prekrasno nježan način uklanjanja prljavštine s vaše kože i opskrbljivanja vlagom. Za prirodno blistav i zdrav ten!

Sastojak tjedna: kamilica

Kamilica je stoljećima kućni lijek za mnoge bolesti. Njen umirujući i antibakterijski učinak može pomoći izvana kao i iznutra kao čaj i blagotvorno djeluje na naše tijelo i um.

Sastojak tjedna: ulje karanje

Karanja ulje štiti kožu u sunčanim danima i čini je posebno podatnom. Opskrbljuje barijeru kože vrijednim lipidima i osigurava obilje hidratacije. Ali znate li i odakle dolazi?

100% organska kozmetika bez pesticida

Ostaci pesticida i raznih biljnih zaštitinika ne nalaze se samo u našoj hrani, već se mogu otkriti i u kozmetičkim proizvodima i uzrokovati neželjene reakcije.

Sastojak tjedna: Moringa ulje

Moringa ulje posljednjih je godina mutiralo u pravog superheroja u kozmetičkim reklamama – no zašto je to tako i što ovo ulje zapravo može učiniti za našu kožu?

Naši favoriti