Ulje za kosu: 3 savjeta za primjenu

Ulje za kosu: 3 savjeta za primjenu

U svakodnevnom životu naša kosa mora mnogo toga izdržati. Sunce, vrućina, hladnoća i razne tkanine kosu mogu učiniti krhkom i lomljivom. Ovako sprječavate pojavu ispucalih vrhova i suhe kosu!

Icon

Vaša kosa je suha, lomljiva s ispucalim vrhovima? Otkrijte spas za oštećenu kosu:

Ulje za kosu bez silikona

U našem Organic Gorgeous Hair Oil kombiniramo samo najbolja i najvrjednija biljna ulja koja obnavljaju strukturu kose i obnavljaju oštećenu kosu. Za jaču kosu s prekrasnim sjajem.

Nakon što se kosa osuši, ona postaje porozna jer se kutikula vlasi otvara i postaje propusna za vanjske utjecaje. Vrijedni sastojci poput ulja sjemenki brokule uzrokuju intenzivnu regeneraciju strukture kose i štite je od štetnih utjecaja. Daje svilenkasti sjaj, kosa izgleda mekano i njegovano. Ricinusovo ulje ima i zaštitni učinak jer stvara tanki film oko svake pojedine vlasi i sprječava prodiranje štetnih sastojaka u vlas. Sljez i korijen čička obnavljaju već oštećenu kosu.
Ulje korijena čička i ekstrakt ružmarina njeguju i vaše vlasište: sprječavaju i nastanak prhuti.

To znači da su suhi i lomljivi vrhovi stvar prošlosti!

1 proizvod - 4 moguće namjene

Organic Gorgeous Hair Oil možete koristiti na različite načine, ovisno o tome što vašoj kosi trenutno treba:

 1. Intenzivni tretman kose/maska za kosu
  Za suhe vrhove i oštećenu kosu preporučujemo intenzivan tretman prije pranja kose: umasirajte malo ulja za kosu u dužine i/ili vrhove i ostavite da djeluje 10 minuta. Zatim operite kosu kao i inače.
 2. Leave-in njega i zaštita
  Nakon pranja, štedljivo umasirajte u vrhove i dužine kose osušene ručnikom. Pažnja, naše Gorgeous Hair Oil stvarno je vrlo ekonomično. Bolje je započeti s nekoliko kapi i nastaviti do prave količine za vašu kosu.
 3. SOS tretman za nadraženo i suho vlasište
  Ako je vlasište zategnuto, svrbi ili se čak ljušti: vrhovima prstiju umasirajte malo ulja u vlasište i pustite da djeluje nekoliko minuta. Zatim operite kosu kao i obično.
 4. Za lijepe obrve
  Dovoljna je samo jedna kap ovog ulja za oblikovanje i bogatu njegu vaših obrva!

Poseban savjet za dečke i muževe:
Nemojte se bojati posuditi proizvode vaše paertnerice, jer je Organic Gorgeous Hair Oil također savršeno za njegu brade!

Lijepa kosa moguća je i bez štetnih silikona!

Nažalost, silikon se još uvijek nalazi u mnogim konvencionalnim proizvodima za njegu kose: međutim, uporaba proizvoda za njegu kose koji sadrže silikon štetna je za okoliš i nije zdrava za vašu kosu. Može biti da kosa u početku lijepo sjaji, ali čestim korištenjem može doći do takozvanog učinka nakupljanja:

Osobito kada koristite nekoliko proizvoda koji sadrže silikon, kao što su šampon, regenerator i proizvodi za oblikovanje kose, s vremenom se previše silikona nakuplja na kosi. Zbog toga kosa izgleda otežano. Prašina i prljavština se lakše skupljaju i kosa postaje sklonija frizz-u. Upravo suprotno od željenog učinka.

Za zdravu, jaku i sjajnu kosu redovito i preventivno koristite prirodno ulje za kosu i izbjegavajte sintetičke sastojke!

Preporučujemo