Sustav za slojevitu njegu: 10 prednosti za vašu kožu

Sustav za slojevitu njegu: 10 prednosti za vašu kožu

Zašto je bolje da koristite organsko ulje za lice i sustav za slojevitu njegu nego kreme i kojih 10 prednosti to donosi vašoj koži!

Icon

Ulje na vašem licu! Kreme protiv ulja za lice

Kreme se sastoje od masti i vode. Potrebni su im emulgatori kako bi se povezali i konzervansi da spriječe razvijanje klica i bakterija. Ove tvari dovode prirodnu floru kože u neravnotežu i mogu je uništiti. Uz to dolaze i mineralna ulja i životinjske masti koje začepljuju pore. To su uzročnici najčešćih problema kože, čak i alergija. Da!!!!

Ne, hvala!

"Ne, hvala" rekli smo i krenuli u potragu za prekrasnim, bogatim biljnim uljima i esencijama koje vraćaju sjaj koži, hrane nju i daju njoj učinkovite aktivne tvari. Najbolje kod toga: koža se ponovno vraća u svoju prirodnu ravnotežu. Sa stručnjacima za prirodnu kozmetiku smo razvili PURE SKIN FOOD Layering-Skincare kozmetičku liniju prema najvišim standardima, jer s manje se nismo zadovoljili a niti bi se vi trebali!

100% prirodna čudesnost

Niti bio nije uvijek bio a mi želimo samo najbolju kvalitetu organskih sastojaka u našim proizvodima! Dobra vijest: Pronašli smo nju, naša organska Skin-superhrana!

Naši hidratantni tonerji najbolje kvalitete hidratiziraju kožu na najoptimalniji način. Odabrana, hladnoprešana organska biljna ulja garantiraju najviši postotak prirodnih aktivnih tvari koje našu kožu dubinski hrane i zadržavaju vlagu. Hidratantni tonerji i Beauty ulja u kombinaciji jačaju lipidni sloj u borbi protiv utjecaja svakodnevnog života i čine pravu svježu kozmetiku napravljenu od čudotvornih sastojaka iz prirode.

Što još možete napraviti s ova dva proizvoda, saznajte ovdje: 2 za sve: 10 + mogućnosti primjene

Ovih 10 prednosti ulja za lice i naš layering sistema za njegu će vas uvjeriti!

  1. Ulje na licu? Da, zaboravite na kreme, vaša će se koža obradovati i ništa njoj neće nedostajati! Za razliku od krema, PURE SKIN FOOD ulja za lice ne sadrže emulgatore i kemijske konzervanse i pružaju koncentriranu, učinkovitu njegu vašoj koži.

  2. Već i mala količina ima veliki učinak. Zbog toga su naša ulja i veoma isplativa. Dok su jeftine kreme prepune punila, mi koristimo samo dragocjena, hladno prešana vrhunska ulja, organske kvalitete, koje vašoj koži daju maksimalne količine hranjivih i aktivnih tvari.

  3. Biljna ulja za lice puno se brže dubinski upijaj u kožu od krema i tako donose aktivne tvari u dublje slojeve kože, kako bi se bolje apsorbirali.

  4. Metodu čišćenja lica uljem preporučuju kozmetički stručnjaci za sve tipove kože (da, čak i za masnu kožu!!!), jer ulje učinkovito čisti pore od nečistoća i bakterija, regulira proizvodnju masnoća i sebuma i podržava iscjeljenje. Tako se vraća prirodna ravnoteža kože.

  5. Esencijalne masne kiseline su alfa i omega u njezi lica, jer su odgovorne za zdravlje stanične membrane i opskrbu svih slojeva kože vlagom. »Esencijalno« znači da ga naše tijelo ne proizvodi samo, ali ga naše stanice trebaju kako bi funkcionirale. Ulja bogata esencijalnim kiselinama štite našu kožu od oštećenja i čine nju mekom i podatnom.

  6. Upale su neprijatelji naše kože i glavni krivac za starenje. Biljna ulja iz sjemenki imaju snažno protuupalno djelovanje i tvore zračno propusnu lipidnu barijeru protiv utjecaja iz okoline. Osim toga ubrzavaju proces regeneracije.

  7. Kako starimo, tako naša koža gubi svoju prirodnu hidratantnu barijeru. Dehidrirana koža čini tanke bore vidljivijima i na izgled dubljima. Ulja za lice pomažu u održavanju hidratacije kože i ulja kao arganovo ulje, ulje divlje ruže ili sjemenki nara učinkovito djeluju i kao sredstvo protiv starenja

  8. Korištenje ulja za lice protiv masne kože može zvučiti kontraproduktivno – ali nije, ulje veže ulje i pomaže u regulaciji proizvodnje sebuma i masti i vraća koži njezinu prirodnu ravnotežu. Važno je pravilno korištenje ulja i esencijalnih masnih kiselina, jer u protivnom koža može početi prekomjernu proizvodnju. Pravilna ulja za lice reguliraju proizvodnju ulja koja koža sama proizvodi, održavaju pore čistima i djeluju protiv bakterija i upala. Najučinkovitija ulja za ovu namjenu možete pronaći u našem Ulju za lice za mladu i mješovitu kožu.

  9. Izbjegnite »naboranu« šminku koja se može pojaviti nakon dugog dana, tako da kao podlogu stavite malo ulja za lice. Ulje se veoma brzo upija i osigurava hidrataciju. Tako ćete dugo zadržati svježi izgled.

  10. Mnoga biljna ulja imaju antioksidativne super moći. Bilje same proizvode antioksidante kako bi se štitile od utjecaja iz okoliša i koji djeluju jednako tako pozitivno u borbi protiv slobodnih radikala za našu kožu. Dopustimo im da nam pomognu!

Preporučujemo