O nama

Dugo smo tražili ali nismo je mogli pronaći. Zbog toga sada postoji prirodna, 100% organska kozmetika prema našim očekivanjima i visoko postavljenim standardima.

I što je to nama tako važno? Ne želimo nikakve kemijske mješavine na licu! Visoki postotak prirodnog – to je naš standard kvalitete! I zbog toga koristimo isključivo:

  • 100% kontrolirane organske, potpuno biljne, učinkovite sastojke – bez iznimaka!
  • hladno prešana ulja s maksimalno visokim postotkom hranjivih i aktivnih sastojaka
  • njegujuća eterična ulja
  • i naravno da su svi sastojci veganski, bez pokusa na životinjama – Da, sve od sadržaja do etikete!

Zajedno sa stručnjacima za prirodnu kozmetiku razvili smo kozmetičku seriju - PURE SKIN FOOD Layering. Na razvoj svakog proizvoda utrošeno je mnogo vremena, sve je do u detalja ispitano – tako dugo dok mi sami nismo bili oduševljeni testiranim proizvodom.

Veliko nam je zadovoljstvo da Vam s ponosom možemo predstaviti našu 100% organsku, vegansku certificiranu seriju proizvoda za njegu PURE SKIN FOOD Made in Austria!

Isprobajte proizvode i podijelite naše oduševljenje!

Veganski – održivi – fair-trade

Mi ne brinemo samo o našoj koži, brinemo i o našem okolišu! Zbog toga su naši proizvodi veganski, ekološki prihvatljivi i fair-trade proizvedeni. Staklene se bočice mogu reciklirati ili ponovno upotrijebiti (DIY-Uredi sam - ideje možete pogledati ovdje). I etikete su od veganske, ekološke folije koja se veoma brzo razgrađuje. Naši se proizvodi izrađuju pažljivo i s ljubavlju u našoj tvornici u Grazu, Austrija. Kod distribucije pazimo na upotrebu recikliranog materijala za pakiranje, bez plastike, koji nema utjecaja na klimu.

Ako imate pitanja, ideje, informacije ili prijedloge za nas, bit će nam drago ako nas kontaktirate na office@pureskinfood.de

Povratne informacije o našim proizvodima možete ostaviti i direktno u web trgovini u direktoriju Proizvodi – ocijena proizvoda. Dajemo sve od sebe kako bi se stalno poboljšavali i razvijali i stoga nam je Vaše mišljenje veoma važno. Hvala Vam na vremenu utrošenom za ostavljanje povratne informacije!

Lisa Dobler i PURE SKIN FOOD tim