O nama

Svijet u kojem vrijedi živjeti, u kojem su održivi, ​​zdravi, organski proizvodi bez okrutnosti norma - to je naša vizija!

Zato razvijamo i proizvodimo vizionarske proizvode koje želimo za sebe. Živimo promjenu za koju vjerujemo da je neophodna kako bi budućnost bila vrijedna življenja.

Naši proizvodi namijenjeni su svima koji, osim zdrave, učinkovite njege kože, žele i održiviji, zeleniji svijet.

Učinkovita prirodna kozmetika bez kompromisa

Sastojci koji bi eventualno mogli biti kancerogeni, mikroplastika, palmino ulje, aluminij, nafta,... Koliko je zamorno uvijek informirati se o pojedinim sastojcima i mogu li biti opasni za naše zdravlje ili okoliš?

Toga nam je dosta i zato postavljamo novi standard u prirodnoj kozmetici:

Za naše proizvode koristimo samo 100% certificirane organske, prirodne, čisto biljne, učinkovite sastojke. Bez iznimke! U to možete biti sigurni!

Za pakiranje biramo staklene boce i staklenke. Molimo vas da ih ponovno upotrijebite ( ovdje imamo ideje) ili ih reciklirajte jer su resursi vrijedni. Jeste li znali da se staklo može ponovno koristiti zauvijek bez ikakvog downcycling efekta?

Odabrali smo reciklirani karton za naše vanjsko pakiranje. Sve naše etikete su veganske i naša dostava je bez plastike. Jeste li već upoznali naše sjajne kutije za slanje koje se mogu zatvoriti bez ljepljive trake, a mogu se koristiti i za povrat? Da, ponosni smo i na to.

Ako imate bilo kakvih pitanja, ideja, povratnih informacija ili prijedloga za nas, veselimo se vašem odgovoru. Pišite nam na office@pureskinfood.de

Povratne informacije o našim proizvodima možete ostaviti izravno u trgovini ispod proizvoda kao ocjenu proizvoda. Nastojimo stalno poboljšavati i razvijati svoje proizvode. Stoga nam je vaše mišljenje vrlo dragocjeno. Hvala Vam što ste odvojili vrijeme za ovo!

Vaš PURE SKIN FOOD tim