Primjena

Bio-Layering-System: Cleanse - Spray - Shine - Repeat

Naši proizvodi sadrže samo najbolje 100% certificirane organske sastojke. Ovdje zajamčeno nećete naći besmislena punila i nepotrebne sintetičke kemikalije. Naš jedinstveni Bio-Layering sustav omogućuje nam i izbjegavanje emulgatora i konzervansa, jer umjesto da se za kremu miješaju masti i voda u staklenci, to se jednostavno radi izravno na koži. Tako Vam možemo ponuditi organsku svježu kozmetiku najviše čistoće, a Vi je možete koristiti individualno prema potrebama Vaše kože. I kao plus, nudimo i prekrasno opuštajući ritual njege.

Cleanse - Spray - Shine - Repeat

A evo kako ćete zablistati u 4 koraka:

  1. Očistiti: Koristite ulje za čišćenje za uklanjanje šminke i za čišćenje. Brzo operite lice vodom, utrljajte ulje za čišćenje, pustite da kratko djeluje i isperite krpom za pranje. Za to koristite mlaku vodu. Pretopla voda izvući će vlagu iz Vaše kože.
  2. Sprej: S nekoliko pritisaka na sprej nanesite Toning Moisturiser na lice.
  3. Sjaj: Stavite 3-4 kapi Beauty ulja na vrhove prstiju, utrljajte u kožu i zablistajte!
  4. Ponoviti: Ponovite ovu rutinu ujutro i navečer.

Naši savjeti i mogućnosti multitaskinga

Ako imate vrlo suhu kožu, tijekom čišćenja možete jednostavno obrisati ulje blazinicom za čišćenje. Ovdje je bolje izbjeći previše čišćenja. Za noćnu njegu možete koristiti više ulja za lice kako bi se Vaša koža mogla dobro regenerirati preko noći.

Ako slučajno na dlan stavite previše Beauty-ulja, možete ga iskoristiti i za njegu noktiju, vrhova kose ili suhih dijelova tijela.

Ulje za čišćenje također je idealno i kao ulje za brzo brijanje nogu ili bikini linije. Nakon toga koža je stvarno dobro njegovana i nimalo suha!

Toning Moisturisers pravi su heroji tijekom ljeta. Jednostavno stavite bočicu u hladnjak za poseban val svježine. Neka ima svoje stalno mjesto u torbici za brzo osvježenje u vrućim danima.

Tonik je idealan i kao maglica za tijelo ili osvježivač kose. Calming Chamomile je dobra pomoć za nadraženo vlasište ili svrbež.

Toning Calming Chamomile i Rock Rose-Lavander također preporučujemo kao opuštajući sprej za jastuk ili sprej za sobu.