Naša filozofija: u potpunosti održivo

Sustainable Spirit: Our Planet Means The World To Us

Naš trag je trag ljubavi, a ne ugljika

Naša cjelovita održiva filozofija može se sažeti vrlo jednostavno: želimo najbolje za svoju kožu, za Vašu kožu i za naš okoliš. I upravo zato:

  • obrađujemo samo 100% biocertificirane sirovine,
  • punimo proizvode u staklene boce koje se mogu reciklirati,
  • proizvodimo klimatski neutralno
  • dostavljamo proizvode u ambalaži bez plastike i to
  • CO2-neutralno slanje unutar Austrije u Njemačku i Švicarsku.

Svi naši proizvodi su sa znanjem i ljubavlju proizvedeni u našoj tvornici u Štajerskoj (Austrija).

Kao poduzetnici svjesni smo svoje ekološke i društvene odgovornosti. Veliki smo zagovornici organske poljoprivrede, jer ona čuva prirodne resurse i promiče plodnost tla bez upotrebe štetnih kemikalija. Osim toga, organski uzgoj je klimatski neutralniji od konvencionalnog uzgoja i održava biološku raznolikost na visokoj razini. Sa 100% organskim sastojcima ne samo da izbjegavamo toksine kao što su ostaci pesticida u našoj kozmetici, već i potičemo organsku poljoprivredu širom svijeta.

Ne koristimo ekološki upitne sastojke poput palminog ulja.

Gdje god je to moguće, dobavljamo sirovine od zadruga i osiguravamo poštene uvjete rada i plaće. Veliki dio naših sirovina uzgaja se u Europi, u zemljama u kojima su uvjeti rada i plaće dobro regulirani.

Ne samo da je sadržaj 100% organski, naša je ambalaža također održiva.

Za svoje proizvode koristimo staklene boce i staklenke, jer se staklo može ponovno upotrijebiti bez učinka downcyclinga. U našem ćete Magazinu pronaći i prijedloge kako možete i dalje iskoristiti bočice.

Prednost stakla je i u tome što, za razliku od plastike, ne oslobađa u sadržaj kritične tvari (poput plastifikatora), koje bi završile na Vašoj koži i u tijelu. Za ambalažni materijal koristimo karton koji se može reciklirati i biljnu boju za otisak. Naše su etikete također veganske.

I za dostavu koristimo reciklirane ambalažne materijale bez plastike. Umjesto ljepljive trake koristimo inovativne kutije na preklop. Dostava unutar Austrije i Švicarske također je klimatski neutralna. Na tome radimo i u drugim zemljama.

Da, kao što ste primijetili: Mi smo održivi idealisti i proizvodimo samo proizvode koji zadovoljavaju naše visoke standarde. Imate li i Vi tako visoke standarde?