Primjena slojevite njege: Ovako to ide!

Primjena slojevite njege: Ovako to ide!

Lijepa je koža znak zdravlja i blagostanja. Odvojite svakodnevno nekoliko minuta za svoju kožu i njegu!

Icon

U 4 koraka do blistavog tena!

Pažnja kod suhe kože

Ne koristiti prevruću vodu za umivanjem, jer može doći do daljnjeg isušivanja. Kod veoma suhe kože preskočiti drugi korak njege i ukloniti ulje za čišćenje uz pomoć blazinice.

Zahvatili ste previše ulja?

Nema problema! Ostavite ga da se 1-2 minute upija i zatim lagano, uz pomoć kozmetičke maramice, pređite preko lica, kako bi uklonili prekomjerno ulje i neželjeni sjaj.

Pravilo za dnevnu njegu

Manje Beauty ulja je više. Sasvim su dovoljne 3-4 kapi (izuzetak je suha koža: ovdje je moguće uzeti i malo više). Prije spavanja možete bez problema upotrijebiti malo više ulje kako bi se hranjive tvari za vrijeme noćne faze regeneracije bolje upile. Primjenjujte ovaj postupak njege svakoga dana ujutro i navečer kako bi se vaša koža učinkovito i dugotrajno poboljšala!

Dajte svojoj koži vremena

Možda vašoj koži treba više vremena kako bi vratila svoju prirodnu ravnotežu. Dajte vašem novom načinu njege barem 10 dana vremena. Moguće je da vaša koža prvo treba izbaciti toksine. U tom se slučaju stanje vaše kože u početku može i pogoršati. To je potpuno normalno. Tek kada koža izbaci sve štetne tvari, vidljivi su učinci seta za njegu.

Vaše će vam lice biti zahvalno i pokazati to svježim, blistavim tenom!

Ispitajte podnošljivost

Postoje reakcije vaše kože na različite kozmetičke proizvode u vidu crvenila, osipa ili slično? Imate neke alergije ili ne podnosite određene proizvode a niste sigurni da li se nalaze u našim proizvodima? Možete napraviti jednostavan test! Stavite nekoliko kapi proizvoda koji želite koristiti na unutarnju stranu zapešća. Sljedeći dan provjerite da li ima nekih promjena na koži.

  • Vaša rutina njege kože uz PURE SKIN FOOD ♡

Preporučujemo