Kompleks prirodnih aktivnih sastojaka umjesto monoaktivnih sastojaka

Kompleks prirodnih aktivnih sastojaka umjesto monoaktivnih sastojaka

Monoaktivni sastojci poput vitamina C ili seruma s retinolom trenutno uživaju veliku popularnost u kozmetici. Mi radije koristimo 100% biljne sastojke prirodnog podrijetla koji vašoj koži mogu ponuditi neusporediv kompleks aktivnih sastojaka.

Icon

Vjerojatno ste već primijetili trend prema tzv. monoaktivnim sastojcima u kozmetici. Mnogi brendovi reklamiraju da u svojim proizvodima koriste izolirane sastojke kao što su vitamin C, vitamin E ili retinol. Iako su te tvari doista vrlo učinkovite, nažalost često se sintetski proizvode u laboratoriju ili ekstrahiraju kako bi se mogle koristiti izolirano.

Dobra bi usporedba bila razlika između brze i zdrave prehrane – iako vas brza hrana brže zasićuje, ne osigurava toliko različitih nutrijenata kao svježe pripremljen i uravnotežen obrok.

Zato se radije fokusiramo na holističku strategiju: koristimo 100% biljne sastojke prirodnog podrijetla koji sadrže željeni aktivni sastojak.

Dakle, umjesto dodavanja sintetski ekstrahiranog, čistog vitamina E u proizvod, radije koristimo arganovo ulje, koje je bogato vitaminom E - ali također sadrži mnoge druge vrijedne aktivne sastojke za kožu kao što su vitamini A i B, omega-3 i omega-6 masne kiseline, visok udio oleinske kiseline, biljni flavonoidi i još mnogo toga... Win-win - vaša koža može apsorbirati sastojke iz prirode puno bolje od sintetičkih sastojaka.

Također vjerujemo da je manje više: za nas nema sumnje da trebate više od tri do četiri proizvoda za svoju rutinu njege kože. Pogotovo u layering sistemima u rutinama njege često se koristi velik broj proizvoda jednog sastojka.

Korištenje jednog proizvoda bolje za okoliš jer ne morate koristiti desetke različitih proizvoda za redom i bolje za vas jer vaša koža ima koristi od nekoliko dobrih sastojaka odjednom!

Preporučujemo