Uljno brijanje za zdravu kožu

Da li vas koža svrbi i peče li nakon brijanja? Dobivate li opekotine na nogama umjesto ujednačene i glatke kože? Uz ovaj savjet ne samo da je brže i održivije, nego su i neugodne pustule konačno stvar prošlosti!

Icon

Svima nam je poznato: ujutro stvari moraju biti brze i, naravno, malo je vremena za brijanje nogu. Oni koji naknadno ne hidratiziraju štede vrijeme, ali ponekad požale jer tretirana područja počnu svrbjeti i peći. U najgorem slučaju nastaju čak i neugodne pustule koje vas mogu živcirati nekoliko dana.

Postoji vrlo jednostavan trik kojim možete izbjeći dilemu: metoda brijanja uljem

Brijanje uljem možda zvuči čudno – ali jednom kad ga isprobate, svidjet će vam se!

Brijanje uljem ima nekoliko prednosti:

  • Napravite 1 od 2 proizvoda: Ulje zamjenjuje i pjenu za brijanje i hidratantnu kremu za poslije i sve to samo jednim nanošenjem
  • Super je brzo jer oštrica klizi po koži bez otpora
  • Djeluje i bez vode - samo se nanesite i obrijajte za one kojima se stvarno žuri
  • Visokokvalitetna biljna ulja sadrže mnoge sastojke koji kožu održavaju zdravom

Kako to funkcionira?

  1. Prvo ravnomjerno nanesite ulje na mokru kožu i dobro ga rasporedite. To možete učiniti kao i obično ili izravno ispod tuša ili dok sjedite na rubu kade.
  2. Najbolje je oštrom sigurnosnom britvom kliziti po koži i ukloniti i najfinije dlačice.
  3. Ulje može uzrokovati sakupljanje više dlačica u oštrici nego inače. Stoga možete malo češće ispirati oštricu pod tekućom vodom.
  4. Isperite i uživajte u najmekšoj koži!

Zahvaljujući ulju, poslije vam više nije potrebna dodatna hidratantna njega. Koža je glatka i meka i ostaje bez pustula i iritacija!

Korištenje metalne ili drvene sigurnosne britve cijeli proces čini još održivijim. Očito je da radite bez plastičnog proizvoda. Metalna ili drvena sigurnosna britva također traje dulje, samo pitajte roditelje i djedove kako je to nekad bilo. Metalne oštrice prikladne za to ne trebaju nikakve plastične elemente - ali su i prokleto oštre! Možete se posjeći prvih nekoliko puta jer ste navikli na jako tupu oštricu, stoga budite oprezni!

Preporučujemo naše organsko ulje za tijelo i masažu za održivo brijanje. Također možete koristiti našu Toning Moisturizer Calming Chamomile s umirujućom kamilicom kao njegu nakon brijanja. Tonik jednostavno prskate izravno na svježe obrijanu kožu i pustite da kratko djeluje.

Preporučujemo