Mi i naše okruženje

Napravljeno s ljubavlju

Kvaliteta proizvoda i održivost su kod nas na prvom mjestu! Ove dvije činjenice su nam veoma važne i utječu na donošenje svih naših odluka i kod njih nema kompromisa!

Svi naši proizvodi se pažljivo i s ljubavlju izrađuju u našoj tvornici u Graz-u, Austrija.

100% organsko i fair-trade

Naš je cijeli asortiman proizveden od 100% kontroliranih organskih sastojaka i svi proizvodi imaju organski certifikat Austria Bio Garantie. Tako ne samo da izbjegavamo otrovne tvari, kao što su ostaci pesticida, u našoj kozmetici, nego i promoviramo organsku poljoprivredu u svijetu.

Gdje je to moguće, oslanjamo se na fair proizvodnju i trgovinu. Na primjer, svi se naši dodaci proizvode u inkluzivnim radionicama u Cusco, Peru, gdje se gluhe žene obučavaju za krojačice. One imaju osiguran posao, izobrazbu i pošteno su nagrađene za svoj rad.

100% vegansko i bez testiranja na životinjama

Naši su proizvodi u potpunosti veganski – od sadržaja do etikete! Prema našem mišljenju, životinjski sastojci nemaju što raditi u kozmetici. Tko bi želio nanositi na lice kolagen koji dolazi iz riblje ili svinjske kože? Nažalost, malo je onih koji znaju što se točno skriva iza kozmetičkih sastojaka. Kod naših se proizvoda ne trebate brinuti! Mi se 100% oslanjamo na snagu biljaka! Čak su i ljepilo za etikete ( da, ono skoro uvijek sadrži životinjski kazein) i boje za tisak – veganske.

Da ne izvodimo testiranja na životinjama, razumljivo je samo po sebi. Osim toga, testiranja na životinjama za kozmetiku su u EU zabranjena. Velike korporacije svejedno pronalaze rupe u propisima kako bi mogle i dalje provoditi testiranja na životinjama, što smatramo žalosnim. Mi našu kozmetiku testiramo na nama samima i našim prijateljicama.

Održiva, jer razmišljamo o sutra

Nije samo sadržaj 100% organski i naša su pakiranja održiva:

  • Upotrebljavamo staklenke koje je moguće reciklirati i ponovno upotrijebiti. Ovdje možete pronaći primjere, kako ponovno upotrijebiti flašice.
  • Etikete su napravljene od brzo razgradive eko folije.
  • Kutije su od recikliranog kartona, proizvedene u Austriji.
  • Kod slanja se oslanjamo na reciklirani materijal za pakiranje, bez plastike i klimatski neutralnu dostavu.

Kao što vidite: Mi smo održivi idealisti koji proizvode samo one proizvode koji odgovaraju našim, visoko postavljenim standardima. Drago nam je ako i vi s nama dijelite naše oduševljenje za održive, organske i veganske proizvode!