Pridružite se #pureskinrevolution !

Pridružite se #pureskinrevolution !

Tko želi biti lijep mora patiti? Mi kažemo: Tko želi biti lijep, mora posegnuti za čistim kozmetičkim proizvodima! Započnimo #pureskinrevolution - sada, zbog svojeg zdravlja i ljubavi prema ljudima i okolini!

Icon

Stop ne izgovorivim kemikalijama, dajte nam prirodu

Stalno čitamo o potencijalnim uzročnicima raka, alergija i genetski promijenjenim sastojcima u kozmetici. Sada je pravo vrijeme za akciju! I zbog toga kažemo NE tim problematičnim sastojcima. Mi ne želimo riskirati zdravlje. Na našu kožu puštamo samo biljne super hranjive sastojke bez sintetičkih dodataka, po mogućnosti organske kvalitete, koji čine dobro ne samo tijelu nego i okolini.

Go Clean i recite NE:

  • za zdravlje opasnim sastojcima u kozmetici (parabeni, PEG, mineralna ulja, ftalati,...)
  • testiranjima na životinjama i sastojcima životinjskog podrijetla
  • palminom ulju
  • mikroplastici

Vaša će vam koža, tijelo i okolina biti zahvalni!

Pažnja: da li ste znali da i prirodna kozmetika, pod određenim uvjetima, može sadržavati i do 49% sintetičkih sastojaka? Povjerenje je dobro, provjera sastojaka je još bolja. Neka u vašu kupaonicu ulaz bude dozvoljen samo čistim proizvodima!

Budite dio revolucije u kupaonici!

To ide ovako:

  1. Ograničite se samo na ono što vam je potrebno! I za njegu kože vrijedi: manje je više. Priuštite si radije nekoliko visokokvalitetnih organskih proizvoda nego bezbroj jeftinih, koje i ne trebate.
  2. Koristite samo provjereno prirodne kozmetičke proizvode! Recite ne parabenima, PEG, sintetičkim mirisima, mikroplastici, palminom ulju, .... Provjera koda može vam pomoći da izdvojite štetne proizvode. Vaša koža, vaše zdravlje i okoliš će vam biti zahvalni!
  3. Budite #pureskinrevolution ambasador! Objavite fotografiju s Revolution Stripes na Facebooku ili Instagramu i tagirajte #pureskinrevolution i pokažite da brinete o svojem zdravlju i okolišu. Ako nam pošaljete poruku s poveznicom na svoju #pureskinrevolution objavu, dobiti ćete kao znak zahvale poklon bon s 20% popusta za sljedeću kupnju kod nas.

PS: Uz narudžbu dobivate i besplatni uzorak Superfood maske! Ponuda vrijedi do isteka zaliha).

Preporučujemo