Ja sam novi kupac

Gdje se mogu prijaviti kao novi kupac?

Ovdje možete otvoriti svoj osobni račun.

Unijeti možete osobnu lozinku ili prepustiti našem sustavu da Vam generira Vašu vlastitu lozinku.

Potvrdu prijave primit ćete odmah putem e-maila. Ukoliko ne dobijete naš e-mail, provjerite prvo u svojoj »spam« pošti ili nas kontaktirajte.

Molimo Vas da napišete točnu e-mail adresu!

Koje su prednosti računa kupca?

Prednosti računa kupca u PURE SKIN FOOD:

  • praćenje narudžbu online
  • pregled svih prethodnih narudžbi
  • izrada i uređivanje liste želja
  • uređivanje i dodavanje adresa za dostavu

Što znači prijaviti se kao gost?

Imate mogućnost da izvršite narudžbu kao gost. Ali tada se kod svake pojedine narudžbe iznova morate prijaviti kao gost i upisati svoje podatke, jer se oni ne memoriraju. Kao gost nećete dobivati informacije o promotivnim akcijama, ne možete se prijaviti za Newsletter i nećete moći koristiti prednosti koje ima račun kupca.

Tako npr. nećete vidjeti informacije o svojoj otvorenoj narudžbi. Također ćete samo jedan put primiti putem e-maila kod za praćenje Vaše narudžbe.

Ako ste već kupovali kod nas kao gost i želite sada imati svoj račun, morate se prijaviti kao novi kupac ili nas kontaktirajte e-mailom. Mi ćemo tada Vaš račun kao gosta pretvoriti u normalni račun.

Uvijek pazite na to da točno napišete svoju e-mail adresu. Inače nećete moći dobiti daljnje informacije o dostavi.

Što je prijava putem društvenih mreža?

Svoj Facebook račun ili Google+ račun možete jednostavno povezati sa svojim računom u trgovini. To možete uraditi tako da se prvo ulogirate i zatim povežete svoj račun ili da to izvršite kod otvaranja novog računa.

Nakon toga se možete prijaviti putem svojeg Facebook ili Google+ računa i pritom Vam ne treba lozinka.

Može li se prijaviti firma?

Kao firma možete se prijaviti tako da unesete svoj PDV ID broj. Za firme izvan Austrije važno je da im je PDV ID broj međunarodno registriran – inače neće biti prihvaćen. Naš sustav provjerava PDV ID prema smjernicama Europske Unije.

Kao firma s PDV ID brojem, ne plaćate porez. Ako Vaš PDV broj nije prihvaćen, možete ipak nešto kupiti. Porez plaćen na to može se na kraju godine tražiti kao povrat poreza.

Podatak o vašem poreznom broju ne utječe na konačnu cijenu proizvoda. On je samo dodatna informacija na računu.

Mogu li kao česti kupac kod Vas dobiti popust?

Nažalost, to nije moguće. Mi prodajemo naše proizvode krajnjim kupcima, odnosno ne vodimo posebnu listu cijena za one koji često kupuju.